2843051576 6948055782 Κουτσουράς, Λασιθίου homecentermg@yahoo.gr
hero image


 

Home Center Μυλωνάκη
Ξυλουργικές Εργασίες - Έπιπλα - Έπιπλα Κουζίνας - Ξύλινα Κουφώματα - Συνθετικά Κουφώματα - Ιεράπετρα Κρήτη

 

Στον καταπράσινο νομό της Κρήτης, στην καρδιά της Ιεράπετρας, βρίσκεται μια επιχείρηση που αποτελεί σταθερό σημείο αναφοράς
για τους λάτρεις της ξυλουργικής τέχνης και του κατασκευαστικού επαγγέλματος: το HOME CENTER ΜΥΛΩΝΑΚΗ.

 

Με πολυετή εμπειρία στον κλάδο της ξυλουργικής, η επιχείρηση HOME CENTER ΜΥΛΩΝΑΚΗ ασχολείται με την κατασκευή υψηλής ποιότητας επίπλων και κατασκευών από ξύλο. Ανάμεσα στα κύρια προϊόντα και υπηρεσίες που προσφέρει συγκαταλέγονται οι παρακάτω:

  • Κουζίνες: Η HOME CENTER ΜΥΛΩΝΑΚΗ κατασκευάζει προσαρμοσμένες κουζίνες που συνδυάζουν λειτουργικότητα, αισθητική και αντοχή. Οι κουζίνες τους είναι σχεδιασμένες με προσοχή στη λεπτομέρεια, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία μαγειρικής.
  • Ντουλάπες: Οι πρακτικές και εξαιρετικά κατασκευασμένες ντουλάπες της HOME CENTER ΜΥΛΩΝΑΚΗ βελτιώνουν τον αποθηκευτικό χώρο στο σπίτι σας, προσφέροντας λύσεις που είναι ταυτόχρονα λειτουργικές και εντυπωσιακές αισθητικά.
  • Μεσόπορτες: Οι πόρτες αποτελούν σημαντικό στοιχείο της αισθητικής και της ασφάλειας στο σπίτι. Η επιχείρηση προσφέρει ποιοτικές μεσόπορτες με διάφορα σχέδια και υλικά επιλογής.
  • Ειδικές Κατασκευές: Εάν έχετε ξεχωριστές ανάγκες και ιδέες, η HOME CENTER ΜΥΛΩΝΑΚΗ είναι έτοιμη να σας εκπληρώσει. Κατασκευάζουν ειδικές κατασκευές που προσαρμόζονται απόλυτα στις απαιτήσεις σας.
  • Πέργκολες και Κουφώματα: Αναβαθμίστε τον εξωτερικό σας χώρο με πέργκολες και κουφώματα που προσφέρουν σκιά, προστασία από τις καιρικές συνθήκες και αισθητική αξία.
  • Έπιπλα: Από παραδοσιακά έως μοντέρνα, τα έπιπλα της HOME CENTER ΜΥΛΩΝΑΚΗ είναι κατασκευασμένα με μεράκι και επαγγελματική εμπειρία.
 

Η HOME CENTER ΜΥΛΩΝΑΚΗ είναι γνωστή για την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιεί και την προσήλωσή της στην ικανοποίηση των πελατών της. Με εξειδικευμένο προσωπικό και εξατομικευμένη εξυπηρέτηση, η επιχείρηση αυτή προσφέρει λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις προσδοκίες των πελατών της.

Στην HOME CENTER ΜΥΛΩΝΑΚΗ, η ξυλουργική τέχνη συναντά την καινοτομία και την ποιότητα, καθιστώντας αυτήν την επιχείρηση τον ιδανικό σύντροφο για κάθε κατασκευαστικό και διακοσμητικό έργο.