2843051576 6948055782 Κουτσουράς, Λασιθίου homecentermg@yahoo.gr

Home Center Μυλωνάκη
Ξυλουργικές Εργασίες - Έπιπλα - Έπιπλα Κουζίνας - Ξύλινα Κουφώματα - Συνθετικά Κουφώματα - Ιεράπετρα Κρήτη


Στον καταπράσινο νομό της Κρήτης, στην καρδιά της Ιεράπετρας, βρίσκεται μια επιχείρηση που αποτελεί σταθερό σημείο αναφοράς για τους λάτρεις της ξυλουργικής τέχνης και του κατασκευαστικού επαγγέλματος: το HOME CENTER ΜΥΛΩΝΑΚΗ. Με πολυετή εμπειρία στον κλάδο της ξυλουργικής, η επιχείρηση HOME CENTER ΜΥΛΩΝΑΚΗ ασχολείται με την κατασκευή υψηλής ποιότητας επίπλων και κατασκευών από ξύλο.

Η HOME CENTER ΜΥΛΩΝΑΚΗ είναι γνωστή για την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιεί και την προσήλωσή της στην ικανοποίηση των πελατών της. Με εξειδικευμένο προσωπικό και εξατομικευμένη εξυπηρέτηση, η επιχείρηση αυτή προσφέρει λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις προσδοκίες των πελατών της. Στην HOME CENTER ΜΥΛΩΝΑΚΗ, η ξυλουργική τέχνη συναντά την καινοτομία και την ποιότητα, καθιστώντας αυτήν την επιχείρηση τον ιδανικό σύντροφο για κάθε κατασκευαστικό και διακοσμητικό έργο.

 

Ξυλουργικές Εργασίες
Έπιπλα Κουζίνας

Έπιπλα Κουζίνας

Το εξαιρετικό υλικό και η εξειδικευμένη τεχνογνωσία της ομάδας της επιτρέπουν να δημιουργεί κουζίνες που συνδυάζουν λειτουργικότητα και αισθητική με τον πιο αρτιό τρόπο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ντουλάπες

Ντουλάπες

Αναγνωρίζουμε ότι η ντουλάπα είναι ένα από τα κυριότερα έπιπλα στο σπίτι, συνδυάζοντας αποθηκευτική λειτουργία και αισθητική.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εσωτερικές Πόρτες

Εσωτερικές Πόρτες

Οι εσωτερικές πόρτες αποτελούν σημαντικό στοιχείο στον σχεδιασμό και την αισθητική του εσωτερικού χώρου ενός σπιτιού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ειδικές Κατασκευές

Ειδικές Κατασκευές

Είτε πρόκειται για προσαρμοσμένα έπιπλα, είτε για ξύλινες κατασκευές στον εξωτερικό χώρο όπως πέργκολες, κουφώματα, ή άλλα εξαιρετικά έργα, είμαστε εδώ για να τα κάνουμε πραγματικότητα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κουφώματα & Πέργκολες

Κουφώματα & Πέργκολες

Οι πέργκολες και τα κουφώματα αποτελούν σημαντικά στοιχεία στον σχεδιασμό του εξωτερικού χώρου και του σπιτιού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κατασκευή Επίπλων

Κατασκευή Επίπλων

Είτε πρόκειται για κλασικά, παραδοσιακά έπιπλα, είτε για σύγχρονα, προσαρμοσμένα στον σύγχρονο τρόπο ζωής, είμαστε εδώ για να δημιουργήσουμε τα έπιπλα που θα αντανακλούν την προσωπικότητά σας και το στυλ του χώρου σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ